Tunge bøker som kunstverk

Hva er greia med HEAVY, TUNGE? Forklar! – HEAVY Books er forlagsprosjektet jeg har jobbet med det siste året og som lanserer i morgen. Fotoboken er i ferd med å redefineres og har på mange måter blitt en egen sjanger på linje med maleri og skulptur. Måten jeg tenker fotografi på er ofte i bokformat, det skjer mye når man setter to bilder ved siden av hverandre i et oppslag. Planen er å gi ut bøker, zines og annet trykt material fra unge kunstnere - publikasjoner som utfordrer den klassiske fotoboken og som beveger seg i grenselandet mellom egne kunstverk og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X