Svenske trodde EU-parlamentsvalget fungerte som Robinson-øyråd

En svensk førstegangsvelger fikk smertefullt erfare at dette med demokrati ikke er bare bare. Vedkommende tok det nemlig for gitt at man skal stemme på det partiet man liker minst. Du vet, sånn som man gjør når det er øyråd på Robinson. På facebook uttryktes det stor begeistring over å ha forhåndsstemt til Europaparlamentsvalget, og personen forklarer stolt at seddelen til Sverigedemokraterna ble lagt i konvolutten fordi "jag tycker det är helt sinnssjukt att någon skulle vilja ha in dom, så dom röstar vi alla ut tycker jag!!:D" Vi skal holde oss for gode til å komme med noen dannelseskritikk, påstå […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X