RIP Jens August :( 7 toppnoteringer fra sjarmtrollets Cæsar-karriere

Det er en TUNG uke for alle Hotel Cæsar-fans når det plutselig viser seg at den lystige lassisen er på vei ut av serien "på ubestemt tid". "Helt forferdelig" sier Anette Hoff ifølge den toneangivende Hotel Cæsar-bloggen hcfan.blogg.no. (Følg linken for en fet lanseringsfestbildeserie hvor man blant annet får spane en lystig Kim Daniel Sannes med off-lakserosa blazer og katteparaply!) Hvor går veien videre for Cæsar uten Jens August? Ikke vet vi, men vi har en viss idé om hvordan veien har gått HITTIL. Vi har prøvd så godt vi har kunnet å spa opp de beste YouTube-øyeblikkene med den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X