Louis CK tilbake på TV: –Like smart og morsom som alltid

Fjerde sesong av ”Louie” har premiere på mandag.

b
a

Ventetiden er snart over. Fjerde sesong av ”louie ” har premiere mandag 5. mai. Skal vi tro anmelderene som har sett de første fire episodene, har vi mye å glede oss til.

Nesten to år har gått siden siste episode i sesong tre av ”Louie” ble sendt på amerikansk TV. I mellomtiden har mye skjedd for skaperen, som de siste årene har gått fra å være kritiker-favoritt og undergrunnshelt til en av verdens mest populære komikere: Emmy-nominasjoner, filmroller og stand up-suksess over hele verden. Forventningene er deretter betydelige når han nå er tilbake i situasjonskomedien som for alvor gjorde ham kjent.

Heldigvis tyder de første tilbakemeldingene på at ”Louie” innfrir:

New York Post ønsker Louis CK hjertelig velkommen tilbake, og kaller de nye episodene ”latterlig uhyggelige”.

– Det finnes ingen mer velskrevet komedie enn Louie på TV, skriver San Francisco Chronicle, som også er nærmest utelukkende positive og lover at vi vil elske hver eneste episode.

Rogererebert.com mener ”louie” er mer overraskende og smartere enn noen annet på TV, og at programmet holder like høyt nivå som noen sinne.

Fjoh!

Ps. Vi er klar over at dette var et litt spinkelt utvalg anmeldelser, men det var alt vi kunne se at hadde kommet foreløpig. Tips gjerne om flere i kommentarfeltet.