Louis CK tilbake på TV: –Like smart og morsom som alltid

Ventetiden er snart over. Fjerde sesong av ”louie ” har premiere mandag 5. mai. Skal vi tro anmelderene som har sett de første fire episodene, har vi mye å glede oss til. Nesten to år har gått siden siste episode i sesong tre av ”Louie” ble sendt på amerikansk TV. I mellomtiden har mye skjedd for skaperen, som de siste årene har gått fra å være kritiker-favoritt og undergrunnshelt til en av verdens mest populære komikere: Emmy-nominasjoner, filmroller og stand up-suksess over hele verden. Forventningene er deretter betydelige når han nå er tilbake i situasjonskomedien som for alvor gjorde ham kjent. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X