Hovefestivalen & NATT&DAG inviterer til slippfest

Løsne beltet i nikkersen, knus sparegrisen, popp en zyrtec og knyt joggeskoene: Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det betyr at Hovefestivalen er rett rundt hjørnet. Vi har gleden av å invitere til en eksklusiv feiring av Hove 2014-programmet, en skål for plakaten og ikke minst finlesning av NATT&DAGs store Festivalspesial. Innstikket gir deg en bred innsikt i årets festivalprogram. (Les mer om det nye nummeret vårt HER, kompis!) Shari Vari spiller, Oslos elektroniske wunder«kind» André Bratten skal skru frem vellyd, det blir gulgul sol (ja, vi har venner in high places), utescene, ketsjup på skjorta og DESSUTEN kommer de […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.