Gatemusikkforbudet: – Politiet skal håndheve regler, ikke lage dem

Onsdag innførte politiet forbud mot å spille musikk på dagtid i deler av Oslo. Hensikten var å renske området for gatemusikanter. Jurister NATT&DAG har snakket med, mener de ikke har loven på sin side. Forbudet gjelder fra kl. 8.00 til 17.00 hver dag på Jernbanetorget og Karl Johan opp til Dronningens gate. Forbudet er midlertidig, og vil opphøre 1. august i år. Årsaken er at et firma i området har klaget på støy, forklarer Karsten Fossum ved Grønland Politistasjon til NRK. Onsdag gjorde politipatruljer musikantene oppmerksomme på forbudet. Senere kan det bli aktuelt å bøtelegge personer som spiller musikk i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.