Gatemusikkforbudet: – Politiet skal håndheve regler, ikke lage dem

Onsdag innførte politiet forbud mot å spille musikk på dagtid i deler av Oslo. Hensikten var å renske området for gatemusikanter. Jurister NATT&DAG har snakket med, mener de ikke har loven på sin side. Forbudet gjelder fra kl. 8.00 til 17.00 hver dag på Jernbanetorget og Karl Johan opp til Dronningens gate. Forbudet er midlertidig, og vil opphøre 1. august i år. Årsaken er at et firma i området har klaget på støy, forklarer Karsten Fossum ved Grønland Politistasjon til NRK. Onsdag gjorde politipatruljer musikantene oppmerksomme på forbudet. Senere kan det bli aktuelt å bøtelegge personer som spiller musikk i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X