Dette gleder vi oss til på filmfronten i mai

Cannes Film Festival 14. mai kickstarter filmfestivalenes filmfestival langs La Croisette i Cannes. Gjennom festivalens 11 dager vil igjen kjente og ukjente filmfolk valfarte mellom program i Palaise de Festival, og påfyll av drinks i baren på ærverdige hotell Carlton. Juryen ledes i år av Jane Campion, som blant annet har med seg Sofia Coppola, Wilhelm Dafoe og Nicolas Winding Refn til å avgjøre hvem som stikker av med de gjeveste prisene i hovedkonkurransen. Joachim Trier sitter for øvrig i juryen for kortfilm. Tar man en nærmere titt på årets program er det mye å se frem til. Åpningsfilmen (som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X