Bildeserie: Strikkhopp var gøy likevel! Se «Sad Kanye» kose seg på norgesferie

«How you gon' be mad on vacation?» spør Kanye West i låta Bound. Svaret på det vet han selv, skal vi dømme etter det nitriste oppsynet han har fått foreviget på et bilde fra en strikkhoppseanse på ferie med Kim Kardashian. Så potte sur er han, at å fikle til bilder av sur-på-ferie-Kanye ble gårsdagens store internettforlystelse. Vi benyttet anledningen til å ta med oss rapperen på en durabelig Norges-tur, som ble en heller trist affære. Se alle bildene fra den elleville turen her! Nå har det imidlertid dukket opp et senere bilde fra strikkhoppinga, og jammen tok ikke ferien […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X