23 grunner til at Rihanna er et bedre idol enn Avril Lavigne

Se og lær, fru Kroeger!

b
a

Såkalte «meet & greets» er et både merkelig og forståelig fenomen, hvor ekstra ivrige fans får muligheten til å hilse på sitt utkårede idol i sammenheng med en konsert. Ikke uventet betyr dette selvfølgelig at man må betale en del ekstra kroner for sitt eksklusive backstage-møte, men det er trygt å påstå at ikke alle kjendiser leverer varene på lik linje med andre.

Avril Lavigne tilhører unektelig denne kategorien, etter at hun nylig nektet et knippe brasilianske fans å være nær henne under en meet & greet-happening i Rio De Janeiro – til tross for at hver av dem hadde lagt ut over 2000 kroner for å ta sin heltinne i hånden. Nå er det selvfølgelig mulig at det er Lavignes Nickelback-ektemann Chad Kroeger  – aka den mest latterliggjorte artisten i amerikansk musikk –  som har lagt ned et forbud mot å røre hans ti år yngre kone, men vi tviler.

Ut i fra bildene under ser det istedet ut som om Avril lider av fan-OCD, noe som blir spesielt åpenbart når man sammenligner med det som bare kan beskrives som Dronningen av meet & greets; Rihanna. Gladjenta fra Barbados har nemlig perfeksjonert backstage-hygge med sin trofaste «Navy», og er i motsetning til den en gang så skaterboy-glade Avril ikke redd for å hverken røre eller å bli rørt – selv ikke på stumpen!

3

1

2

6

4

5

8

97

96

91

92

9

93

94

995

99

98

991

994

993

992

Via. Buzzfeed.com