23 grunner til at Rihanna er et bedre idol enn Avril Lavigne

Såkalte «meet & greets» er et både merkelig og forståelig fenomen, hvor ekstra ivrige fans får muligheten til å hilse på sitt utkårede idol i sammenheng med en konsert. Ikke uventet betyr dette selvfølgelig at man må betale en del ekstra kroner for sitt eksklusive backstage-møte, men det er trygt å påstå at ikke alle kjendiser leverer varene på lik linje med andre. Avril Lavigne tilhører unektelig denne kategorien, etter at hun nylig nektet et knippe brasilianske fans å være nær henne under en meet & greet-happening i Rio De Janeiro – til tross for at hver av dem hadde […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X