Vinn billetter: Akustisk aften med Maribel, Mona & Maria og Carmen Villain

Det blir LITT av et show vil vi tro, og vi gir villig vekk billetter til deg og en kompis!

b
a

Vi tør spå det blir stemning både oppunder taket og nedenfor gulvplankene når opptil flere av landets flotteste folk, altså Maribel, Mona & Maria og Carmen Villain slår seg sammen for det som omtales som et «mega-nedstrippet» sett med lineup-overlappinger og generell herlighet, rett borti høgget her på Mono. På onsdag! (Sjekk ut Facebook-evenementet HER!)

OBS: KONKURRANSE MED VINNINGSMULIGHET LENGER NED I ARTIKKELEN!

Hør & Se (hehe) litt på flotte Carmen Villain, ‘a!

Bryn øregangene litt på knalle Mona & Maria, kompis!

Vi prøvde i 900 timer å finne en video av Maribel men det gikk ikke, så kikk litt på dette supre bildet i stedet!

maribel_magnus asker pettersen

(Foto: Magnus Asker Pettersen)

Kalaset koster deg en hundrings i døren, men om du akkurat sølte vekk dine siste kroner på en håndfull snedige glassperler eller en flott kaffekopp med logotype fra Bryne IL ellerno, da bør du pusse brillene godt og lese neste avsnitt nøye:

Vi gir vekk to gjestelisteplasser – dvs. én til deg og én til din aller beste venn. ALT du trenger å gjøre er å sende oss en epost til [email protected] og oppgi navnet på en oransje tegneseriekatt med svarte striper og stor apetitt for italiensk kokkekunst. Det klarer du! Vi kontakter vinneren per e-post så snart vi har fått unnagjort et forfriskende kurbad og en liten tur i kjøkkenhagen. Lykke til!

Er du FORTSATT ikke overbevist? Sliter du med dårlig vinnerlykke? Overvurderer du hvor mye penger en hundrings er? Vi kan briske oss med fem helt fjollete ting til 100 kroner du trenger MYE mindre enn å få med deg denne konsertopplevelsen.

Denne esken med 10 indviduelt innpakkede munnprøvepinner:

hundrings001

Disse 50 røkelsepinnene med komodovaran-stank:

hundrings002

Denne kassettsingelen med Spice Girls’ breakouthit «Wannabe»:

hundrings003

Dette «Gonzo»-vaskemiddelet for hunde- og kattepiss:

hundrings004

Oooooog, sist men ikke minst, det du MINST trenger å bruke en hundrings på når du heller kan stikke på en livlig akustisk aften…

Denne New Kids on the Block-tegneserien i «near mint»-forfatning:

hundrings005

Neimen da er vi enige, og ses på onsdag? Jada.