Vinn billetter: Akustisk aften med Maribel, Mona & Maria og Carmen Villain

Vi tør spå det blir stemning både oppunder taket og nedenfor gulvplankene når opptil flere av landets flotteste folk, altså Maribel, Mona & Maria og Carmen Villain slår seg sammen for det som omtales som et "mega-nedstrippet" sett med lineup-overlappinger og generell herlighet, rett borti høgget her på Mono. På onsdag! (Sjekk ut Facebook-evenementet HER!) OBS: KONKURRANSE MED VINNINGSMULIGHET LENGER NED I ARTIKKELEN! Hør & Se (hehe) litt på flotte Carmen Villain, 'a! Bryn øregangene litt på knalle Mona & Maria, kompis! Vi prøvde i 900 timer å finne en video av Maribel men det gikk ikke, så kikk litt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.