Vinn billetter: Akustisk aften med Maribel, Mona & Maria og Carmen Villain

Vi tør spå det blir stemning både oppunder taket og nedenfor gulvplankene når opptil flere av landets flotteste folk, altså Maribel, Mona & Maria og Carmen Villain slår seg sammen for det som omtales som et "mega-nedstrippet" sett med lineup-overlappinger og generell herlighet, rett borti høgget her på Mono. På onsdag! (Sjekk ut Facebook-evenementet HER!) OBS: KONKURRANSE MED VINNINGSMULIGHET LENGER NED I ARTIKKELEN! Hør & Se (hehe) litt på flotte Carmen Villain, 'a! Bryn øregangene litt på knalle Mona & Maria, kompis! Vi prøvde i 900 timer å finne en video av Maribel men det gikk ikke, så kikk litt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X