Foto:

Videopremiere og konkurranse: Psyence Fiction

Tidligere i år slapp Psyence Fiction (tidligere iampsyencefiction) en video til låta Spy vs. Spy, der låtskriver Alexander Johansen og Nils Martin Larsen fremfører låta live, sittende på en kirkebenk i en tom St. Edmunds (den ved siden av Revolver, vet du, som noen har tagget «CHURCH OF METAL» på). Nå er duoen (som egentlig er en kvintett) tilbake i kirka, også denne gang med Synne Øverland Knudsen bak kamera. Låta heter La Peste og er å finne på bandets debut-EP med samme navn.

I morgen slipper det nyoppstartede plateselskapet Tender La Peste på vinyl. Det feires med intimkonsert på Ingensteds, og vi har både billetter og vinyl å dele ut!

Vinn to billetter og to eksemplarer av La Peste på vinyl ved å sende en mail til konkurranse@nattogdag.no der du kommer med et nytt sci-fi-inspirert bandnavn som Psyence Fiction kan bruke om de skulle ha behov for å bytte igjen.

Her er noen forslag fra redaksjonen (forslag som dermed nå er tatt, lisensiert og ventet på kino i løpet av sensommeren 2015)

A) Aksel Hennie and the Manager From Outer Space

B) Hjelp, vi er vektløse i et vestlig samfunn totalt ute av kurs

C) YES, vi er vektløse i et vestlig samfunn totalt ute av kurs

D) Reprise 2 – blindsykling rundt ekkopunktet

X