Video: Se klarsynt vaksinekritiker forhindre ulovlig okkupasjon av landet sitt

I en YouTube-video publisert 31. mars titulert “Hvordan vi forhindret en ulovlig okkupasjon i Skippergt. 13!!” får man se at både politi og mattilsyn må forlate Ingunn Røiselands bolig i Skien med uforrettet sak. Mattilsynet ønsket å inspisere boligens kjøkken, der Røiseland produserer vårruller for videre salg. Den tidligere engleskole-læreren kunne imidlertid informere om at noen inspeksjon ikke kom på tale, da verken hun eller eiendommen ifølge henne ikke lenger er en del av den norske stat (se video nederst i saken). Røiseland – som tidligere har vært språklærer, drevet engleskole og reisebyrå, og som i 2009 engasjerte seg sterkt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.