Video: Se klarsynt vaksinekritiker forhindre ulovlig okkupasjon av landet sitt

I en YouTube-video publisert 31. mars titulert “Hvordan vi forhindret en ulovlig okkupasjon i Skippergt. 13!!” får man se at både politi og mattilsyn må forlate Ingunn Røiselands bolig i Skien med uforrettet sak. Mattilsynet ønsket å inspisere boligens kjøkken, der Røiseland produserer vårruller for videre salg. Den tidligere engleskole-læreren kunne imidlertid informere om at noen inspeksjon ikke kom på tale, da verken hun eller eiendommen ifølge henne ikke lenger er en del av den norske stat (se video nederst i saken). Røiseland – som tidligere har vært språklærer, drevet engleskole og reisebyrå, og som i 2009 engasjerte seg sterkt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X