Søndag Summarum: Aftenposten spør Satan om akademisk rock

Ukas intervju: Aftenposten har møtt Ozzy Osbourne, og vil i den anledning avlive myter: “Ozzy er Satan, sier folk. Er han? Neppe” lyder ingressen. Deretter maler tantas utsendte, en Joachim Lund, et bilde av en aldrende og ikke-så-skummel-likevel-rocker. Faktisk blir tonen i samtalen med Mørkets fyrste (sic!) nærmest gemyttlig, og når intervjuet avbrytes før avtalt tid, våger Lund der andre tier, og stiller Black Sabbath-veteranen et mildt sagt betimelig spørsmål. Vi siterer: - Siste spørsmål, sier damen fra plateselskapet, fem minutter før tiden. - Kjenner dere til det norske bandet Black Debbath? - Nei. Debbath? Hva i helvete betyr det? […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.