SKANDALE: Autokorrektur sendte Big Brother-penger til barn i Afrika

Ikke nok med at Big Brother fremdeles er svært i Danmark.  Nylig fikk også skandene til broiler-stavekontrollen «Autocorrect» et nytt ansikt. Den svenske nettavisen Expressen.se melder i dag om en katastrofal feil under avviklingen av den danske Big Brother-finalen i går.  Autocorrect endret nemlig det som skulle være kodeord «NIR» til «MOR» Feilen førte til at penger som skulle brukes på stemmer i den danske Big Brother-finalen, i stedet havnet på Afrika-kontoen til den danske hjelpeorganisasjonen «Folkekirkens nødhjælp». 180 Big Brother-seere endte opp med å donere over 27 000 (i følge organisasjonen selv) kroner til verdens fattigaste. Da 180 av reality-seerne skulle stemme […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X