SKANDALE: Autokorrektur sendte Big Brother-penger til barn i Afrika

Ikke nok med at Big Brother fremdeles er svært i Danmark.  Nylig fikk også skandene til broiler-stavekontrollen «Autocorrect» et nytt ansikt. Den svenske nettavisen Expressen.se melder i dag om en katastrofal feil under avviklingen av den danske Big Brother-finalen i går.  Autocorrect endret nemlig det som skulle være kodeord «NIR» til «MOR» Feilen førte til at penger som skulle brukes på stemmer i den danske Big Brother-finalen, i stedet havnet på Afrika-kontoen til den danske hjelpeorganisasjonen «Folkekirkens nødhjælp». 180 Big Brother-seere endte opp med å donere over 27 000 (i følge organisasjonen selv) kroner til verdens fattigaste. Da 180 av reality-seerne skulle stemme […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.