Måtte slutte med crowdsurfing på grunn av fingrende fans

Kvinnelige rappere må lide seg gjennom en hel haug med ekstra utfordringer enn sine mannlige kolleger, men få er drøyere enn årsaken til at Iggy Azeala har sett seg nødt til å slutte med crowdsurfing under konsertene sine. Den albumaktuelle australienseren har nemlig oppdaget at fansen hennes er av det mildt sagt klåfingrede typen – bokstavelig talt!

– Jeg måtte slutte med crowdsurfingen fordi folk forsøkte å fingre meg…[ ]…At du kjøper albumet mitt til 12 dollar betyr ikke at du får lov til å fingre meg når jeg kommer til byen din, kunne Iggy nylig fortelle i et intervju med New York-radiostasjonen Hot 97, hvor hun dessuten avslørte at hun nå alltid går med to truser og en tights under buksene sine for å kjempe av ivrige fanfingre.

X