George W. Bush avduker sine portretter av Putin, Blair og andre verdensledere

Siden han gikk av i 2009, har president George W. Bush levd et relativt tilbaketrukket liv på farmen sin Texas. Tidligere har det kommet frem at han har tilbrakt en del av sin nyvunne fritid med å pleie sine kunstneriske sider som maler. Blant annet fikk et portrett han malte av seg selv i badekaret mye oppmerksomhet da det havnet på internett i fjor (se bildet under).

Under et besøk på «The Today Show» på den amerikanske kanalen NBC i morges, viste presidenten frem 24 nye bilder. Denne gangen har Bush kastet seg over nye utfordringer, og malt portretter av en rekke verdensledere. Blant dem Valdimir Putin, Tony Blair og Dalai Lama.

På forhånd skal Bush ha uttalt at han forventet at publikums reaksjon ville være noe i retning av:

– Wow, George W. Bush er en maler!

Vladimir-putin-george-w-bush-new-paintings-story-top

f2byrpbzuo733xfg8mth

gi5yaqz4iuwjhkvgip7l

n4dpaqs3p62cacsoqdy1

Se hele klippet her:

Og her er en ønskereprise av Bush tidligere produksjon:

18e11sbhb2vf9jpg 18e123c2kn6qcjpg 18i3vql0weunujpg

 

X