Fuktig frokost: Møt meg på puben kl. 08

TRONDHEIMSVEIEN, KL. 07:45. – God morgen! Vil du ha kaffe? Det er på huset, ikke noe problem. Aviser ligger på bordet der borte. Allerede før jeg har forklart at jeg vil skrive om puben hans, fremstår bartender Mustafa som en av Norges hyggeligste menn. Ocean i Trondheimsveien åpner egentlig klokka åtte, men det sitter allerede to eldre menn her og drikker kaffe og leser avisen. Utenfor dundrer trikkene opp og ned, fylt opp av mennesker på vei til jobb og skole. Men det er ikke alle forunt å ha et logisk sted å møte opp hver morgen. Noen sitter i baren mens vi andre sitter […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X