Forskere mener vi kan ha nådd «peak beard»

Forskere ved University of New South Wales i Australia har nemlig kommet fram til at glattbarberte menn blir mer og mer attraktive etter hvert som du blir konfrontert med mer og mer skjegg. De ser for seg et scenario som de kaller «peak beard» - et navn som er lånt fra M. King Hubbert, geologen som hevdet at petroleumsproduksjonsraten innenfor et gitt område ville følge en Gausskurve, hvor x=tid og y=noia. Hvis vi husker rett. LES OGSÅ: Årets verste skjeggtrend Forskerne inviterte 1453 biseksuelle og heteroseksuelle kvinner og 213 heteroseksuelle menn til å delta i studiet, hvor deltagerne ble vist […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X