Foto: Magne Risnes

– Ensomhet kan være både det beste og det verste

– Boken forsøker på mange måter å gjøre det filmen gjør, nemlig å vise fram, sier Amalie Kasin Lerstang. – Det er ingen innlevelse i noe av det som sies eller gjøres, bare øyet som registrerer. Det er heller ingen refleksjoner, ingen tanker. Debutromanen Europa utkom i februar. Utenforskap, retningsløshet og troen på at et bedre fellesskap finnes et-eller-annet sted ute i verden, er noen av ingrediensene. Men hvor lett er det å nå fram til mennesker som er like desperate og ensomme som en selv? – Hovedpersonen har vanskelig for å leve seg inn i det hun ser, men […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X