Bob Hoskins: Fem høydepunkter fra karrieren til mannen som ga Super Mario et ansikt

Den tette, tynnhårede birollespesialisten Bob Hoskins døde i går. Igjen står en samling iøyenfallende rolletolkninger i de aller fleste sjangre. Her er fem høydepunkter fra hans 40 år lange karriere på lerretet. Brazil (1985) Terry Gilliams fremtidsdystopi blir nok ikke først og fremst husket for Hoskins begrensede tid på skjermen, men den korte tiden han er med viser han sin evne til å få maksimalt ut av en liten rolle.  Enorme plusspoeng for filmhistoriens lengste caps. Super Mario Bros. (1993) Det surrealistiske forsøket på å bringe Super Mario Brothers til filmen er på ingen måte noe annet enn en skikkelig elendig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X