Åtte kjendiser som er dårlige til ting de burde kunne

Finnes det noe vakrere enn andres svakhet? Er noen glede sannere enn skadefryden? Niks og nei! Og best av alt er det når de presumptivt beste av oss, Kjendiser, som trår feil. Om så aldri så lite. Forrige uke kunne vi kose oss med en godt under middels imponerende dansesnutt av en av verdens mest kjente skuespillere og kjekkaser. Det var så deilig at vi la hodene i bløt og pønsket ut flere eksempler på kjendiser som er dårlige til ting vi trodde de var gode til. Snurr liste! 8. Leonardo DiCaprio er dårlig til å danse Eller er han […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X