VIDEO: Symmetrikongen Wes Anderson.

Har du en snikende følelse av at alle Wes Anderson-filmer egentlig er den samme filmen? Har du problemer med å sette fingeren på akkurat hva den naive vibben kommer av? Fasiten, eller i hvert fall en del av den, er Andersons kraftig overdrevne bruk av VIRKEMIDDELET symmetri. Det er nemlig en kjent sak at den kinoaktuelle regissøren har en greie når det kommer til bruk av oppstilte bilder med likevekt på begge sider. Men Andersons estetiske hang-up har nå blitt oppsummert på aller kosteligste vis, i videoen som går gjennom haugevis med eksempler av symmetribruken. Hvis du enda ikke har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X