Foto: Christian Belgaux

Videointervju med MØ: Vi er så privilegerte at vi kan dra steder for å bli feite og solbrente

DANSKE KAREN MARIE ØRSTED (MØ) oppfyller ikke de stereotypiske kravene til en popartist, men det er kanskje nettopp derfor tiden mellom debut og suksess bare er skarve to år. Siden 2012 har hun blitt en av nøkkelpersonene i dansk popeksport, lånt vokal til Avicii og blitt en Diplo-affiliert artist. Alt dette før hun har gitt ut et eneste soloalbum. Men ikke la deg lure av pop-prefikset, og radiovennlig-house-samarbeid – MØ er langt mer opptatt av substans enn tyggegummi. – Mange spør hvorfor jeg tror kvinnelige skandinaviske musikere er så forskjellige fra resten av verden. I Skandinavia er vi så privilegerte, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.