Foto: Veronika Wiese

Nytt feministtidsskrift: – Vi står ikke på barrikadene og skriker slagord

Nå lanseres Norges eneste feministisk studentmagasin, FØNIKS. Første utgave er alt ferdig produsert, men redaksjonsgruppen mangler penger til å trykke den. Det håper de å skaffe gjennom en crowdfunding-kampanje. – Sist jeg sjekket var vi nesten halvveis. Målet er å få inn tjue tusen kroner. Vi kan friste med feministcupcakes levert på døren om du gir over fem hundre kroner, forteller Julie Odner Sigurdsen, medlem av Feministisk Forum og redaktør i det nye tidsskriftet sammen med Hedda Grosvold Solløs. Kveldens intense diskusjon på Studentsamfunnet på Chateau Neuf, «Mannens abort», er akkurat over. Mannens rolle kontra kvinnens i abortsaken ble gjennombelyst. Bak […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.