Foto: Veronika Wiese

Nytt feministtidsskrift: – Vi står ikke på barrikadene og skriker slagord

Nå lanseres Norges eneste feministisk studentmagasin, FØNIKS. Første utgave er alt ferdig produsert, men redaksjonsgruppen mangler penger til å trykke den. Det håper de å skaffe gjennom en crowdfunding-kampanje. - Sist jeg sjekket var vi nesten halvveis. Målet er å få inn tjue tusen kroner. Vi kan friste med feministcupcakes levert på døren om du gir over fem hundre kroner, forteller Julie Odner Sigurdsen, medlem av Feministisk Forum og redaktør i det nye tidsskriftet sammen med Hedda Grosvold Solløs. Kveldens intense diskusjon på Studentsamfunnet på Chateau Neuf, "Mannens abort", er akkurat over. Mannens rolle kontra kvinnens i abortsaken ble gjennombelyst. Bak […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X