Prognose: Topp åtte temabarnehager for 2014

Aftenposten melder i dag om en gjeng stakkars unger som læres opp til å bli proaktive synergibarn i en slags "lederbarnehage". Vi griner. Er det innafor? Vårt tips: NEI. En nesten uvirkelig samtid har gitt oss f.eks Arsenal-barnehage og Rolling Stones-barnehage, fryktelige rykter om graffitibarnehager(!), Steiner-barnehage og Montessori-barnehage (ILLE NOK), "samvær med høner"-barnehage (serr) og FAEN VET IKKE HVA. Hva er greia, samtiden? Hvorfor gjør du dette mot oss? Kan ikke unga få være unger? Plz? NÅR SKAL DET SLUTTE? Når skal vi få sende de stakkars utsultede lille drittungene våre til en BARNEHAGE-BARNEHAGE med BARNEHAGE-tema? Aldri igjen, kanskje? I […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X