Prognose: Topp åtte temabarnehager for 2014

Aftenposten melder i dag om en gjeng stakkars unger som læres opp til å bli proaktive synergibarn i en slags "lederbarnehage". Vi griner. Er det innafor? Vårt tips: NEI. En nesten uvirkelig samtid har gitt oss f.eks Arsenal-barnehage og Rolling Stones-barnehage, fryktelige rykter om graffitibarnehager(!), Steiner-barnehage og Montessori-barnehage (ILLE NOK), "samvær med høner"-barnehage (serr) og FAEN VET IKKE HVA. Hva er greia, samtiden? Hvorfor gjør du dette mot oss? Kan ikke unga få være unger? Plz? NÅR SKAL DET SLUTTE? Når skal vi få sende de stakkars utsultede lille drittungene våre til en BARNEHAGE-BARNEHAGE med BARNEHAGE-tema? Aldri igjen, kanskje? I […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.