Sten Are Sandbeck på NoPlace

Og galleriet stiller med gratis vin

b
a

Våre venner på galleriet NoPlace presenterer en ny utstilling med den norske kunstneren Sten Are Sanbeck.

Sanbecks arbeider kan oppleves som noe i kryssingspunktet skulptur, maleri. Mest det første kanskje. En brorpart av skulpturene ser i mine øyne også ut til å ha noe sjamanistisk og okkult over seg. Hva han skal vise på galleriet denne fredagskvelden er noe usikkert i skrivende stund. Men det som ER sikkert, er at galleriet stiller med gratis vin til alle som svinger innom. Er med andre ord ingen grunn til å ikke få med seg dette.

Fra det samme rødvinsglade galleriet fikk vi presentert denne teksten om utstillingen:

Look.

Look again.

Look twice.

Shut your eyes.

No. Blink.

Blink again.

Blink twice.

Blink three times..

Now shut your eyes.

Keep them closed.

Keep them closed twice.

Don´t look.

Don´t blink.

—————

Utstillingen står fra 21.mars (20.00-23.00) til 30.mars

Åpningstider i helgene er fra klokken 14.00 til 17.00.

http://noplace.no/

Sten  Are Sandbeck (f. 1969 i Oslo) vokste opp delvis i Øst-Afrika. Han gikk ut fra Kunsthøgskolen i Bergen i 2004. Før kunststudiene hadde han fullført industridesignstudier ved Statens håndverks- og kunstindustriskole. Han var inntil nylig meget aktiv innen kunstnerdrevne utstillingsrom og andre initiativer i Oslo.