Foto: Christian Belgaux

Smil & Gift møter Solveig Horne

 Er du feminist? – Ja, det vil jeg si. Jeg har kalt meg selv hverdagsfeminist.  Hverdagsfeminist, sier du? Hva slags sjåvinisme driver du med i helgene?! – I helgen senker jeg skuldrene, hehe.  Digg med litt patriarkat i hælja!  Når kalte du deg feminist for første gang? – Jeg skal være så ærlig å si at jeg ikke har kalt meg feminist før de siste årene. Det er kanskje litt seint det, men nå synes jeg det er greit. Men jeg er ikke noe rødstrømpe eller noe sånt.  Hva legger du i det begrepet? – Det er jo et kjent […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X