Se Scarlett lese dikt over Nils Bech-låt

Heia Norge! Bønda fra nord gjør det big i Statene: Her-aktuelle Scarlett Johansson pryder forsiden av siste utgave av magasinet Dazed & Confused, med et bilde tatt av den norske fotografen Benjamin Huseby. Olé olé olé! Men det stopper ikke der. Til nettutgaven av intervjuet har Huseby satt sammen en video av Scarlett som leser et Jean Baudrillard-sitat over en snutt av den instrumentale Nils Bech-låta Breaking Patterns part 2 MENS hun ser deg dypt inn i øynene. Puh! Du kan scrolle deg nederst i denne saken for å få oppleve det. Scroll deretter opp til toppen igjen og les intervjuet (som er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X