Reunion? Iallfall sammenkomst for marsutgaven av NATT&DAG-Bergen

 

BORTE BRA HJEMME FEST: Noen har kalt det en reunion, men Espen Iden er ikke umiddelbart med på den. For, som han sier, «jeg kjenner jo ikke engang Tobias». Vel, alle vennskap har startet med mennesker som ikke kjenner hverandre!

403025_159054600872330_631181284_n

NATT&DAG snakket med to av gutta. Først ringte vi Espen. Han holder til vanlig til i Tokyo, nærmere bestemt «to metro-stopp fra Shibuya», bydelen som ikke minst er kjent for verdens mest befolkede fotovergang. Dere vet hvilken vi snakker om? For pokker, har dere ikke sett Lost in Translation?

En film som for øvrig bidro til Espen sin Japan-fascinasjon, men som på ingen måte var utslagsgivende for den. For Espen sin Japan-fascinasjon startet mye tidligere. Med, eh, finske «Mummitrollet».

– Boka er finsk, men jeg tenker på tv-serien. Der er animasjonen japansk. Den har dette litt skumle og litt romantiske om hverandre, som er det jeg forbinder meg Japan.

Hva gjør du der borte?

– Studerer japansk, da. Og tar litt bilder og sånn. Og en sjelden gang spiller jeg plater. Uten å få betalt. Jeg er egentlig bare hjemme for å fikse visum nå. Slags ferie. Nei, jeg mener: jobbferie.

Hva skal dere spille på fredag?

– Eh, vet ikke helt. Hakke fått tid til å organisere noe ennå. Om vi skal spille hver for oss, eller bytte på, eller hva vi skal. Men det blir bra. Dansemusikk. Du kjenner jo Tarik.

Nei, egentlig ikke. Men vi kan jo kontakte ham også. To minutter senere, på facebook-chaten:

tar

OK, hva skjer, Tarik?

– Jeg vet det blir en bra fest, våren kommer og fuglene kvitrer, topp stemning. Savner Bergen og gleder meg til å se familien min danse. Jeg håper folk går i shorts.

Event: https://www.facebook.com/events/1470897386456891/

 

Her er Tobias:

tob

X