– Regelrett mobbing, ganske brutalt. – Tenn et lys!

9) Vi kan begynne i KUNSTENS VERDEN! 'n David har blitt misbrukt i en riflereklame. :( (Faksimile: dagbladet.no) Både usmakelig OG ulov(e)lig, sies det! Å utstyre David med en diger GØNNER (hehe) "strider mot opphavsretten," sier Dagbladet, og forklarer: "som i hovedsak sier at kunst ikke skal tukles med." 8) Stakkarne som har mistet parkeringsplassene sine i Thereses gate har HELT SERIØST TENT LYS: 7)  En supergammal krok i Dagbladet kjenner ikke igjen noen av årets MGP-deltakere fra sine gamle Dylan/Springsteen-fanziner. :( :( (Faksimile: dagbladet.no) 6) En fyr på Notodden savner Jens Stoltenberg :( :( :( :( (Faksimile: ta.no) 5) […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X