Platesjappa Tigers grunnlegger hedres med minnekonsert i kveld

Det skriver Torgny Amdam på Tigers egen blogg. Den tidligere Amulet-vokalisten ble, i likhet med haugevis av andre punk- og hardcore-interesserte kids, introdusert til ny musikk gjennom Tor Andre Knudsens egen platedistribusjon, Den Gode Firkant, som han drev fra foreldrenes kjeller på Ammerud. Den Gode Firkant ble senere til Tiger records, det lille lokalet ved Arbeidersamfunnets plass, fylt til randen av undergrunnsperler man ikke fikk tak i noe annet sted i landet. I dag er det ti år siden Tor Andre Knudsen døde av hjeneblødning, bare 36 år gammel. Det markeres med minnekonsert på Pokalen, med Haraball, Wolves Like Us og Jagged Vision. – Tiger vokste ut av hardcore-miljøet i Oslo […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X