Pikselert mandagsnostalgi

Joda, det er sikkert det, men for de av oss som fortsatt lengter tilbake til mammas langpannepizza, Gremlins og storebrors Cats-samling, byr John McGregor på en hyggelige, liten gavepakke i Nintendo-alderens tegn. New York-kunstneren, bedre kjent som Brother Brain, har nemlig en greie for gammel videospillanimasjon - som her har blitt brukt til å morphe gode, gamle filmkarakterer fra 80- og 90-tallet til 8-bits gif-versjoner.  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X