På høy tid(e) for Lemaitre

Skal vi tro Andy Warhol-grunnlagte Interview Magazine er norske (og for tiden LA-baserte) Lemaitre i full gang med å «fully conquer the U.S.» med sin musikalske blanding av funk, disco og elektronika. Første steg på veien er duoens P3-listede singel «High Tide»- som ifølge det amerikanske magasinet er et «bevis på hvordan soundet deres har utviklet seg siden Relativity-serien som har pågått de seneste to årene». Låta har nå dessuten fått en nyklippet musikkvideo, hvor vi får bli med i kullisene under fjorårets Lemaitre-turne i Australia, Indonesia og Bali.

– Vår faste videograf Johannes Greve Muskat var som vanlig med på tur og han fikk jævlig mye kult footage! Den nye EP-en vår er så å si ferdigstilt, og vi satser på at den kommer ut i mai, men før det gjør vi vårt første show i Oslo, hvor vi kommer til å stille med et vesentlig oppgradert liveshow, forteller vokalist Ulrik Denizou Lund til Natt&Dag.

Den omtalte konserten går av stabelen på Sentrum Scene lørdag 26. april, og billetter kan bestilles via Billettservice.no.

X