Ny motstand mot E-sigg

Substansen har du nok trolig hørt om før. Nikotin, en kraftig nervegift som vanligvis er både lukt- og smaksfri, har nå blitt tilgjengelig for et nytt marked, der det selges i små, søte flasker til brukere som ofte oppbevarer dem i kjøleskapet. Ser vi her begynnelsen på et nytt, nasjonalt helseproblem? Tvert imot kan det være snakk om en ny løsning på et fenomen som har forkortet svært mange liv siden 1800-tallet. De blinkende pinnene har de siste årene begynt å gjøre seg synlige i bybildet, til tross for at de foreløpig kun selges i utlandet og på internett. Kort […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X