Elmgreen & Dragset på Astrup Fearnley: Når festen er over

– DRUGS ER SÅ fuckings deprimerende. Berghain har aldri vært noe for oss, sier Ingar Dragset. – Røykfylte kneiper. Små klubber med et lite dansegulv i hjørnet og en eklektisk dj. De små morgentimene med venner på kjøkkenet. Det er festene vi foretrekker. Men det skal nevnes at Michael og jeg møttes for første gang på en klubb i København en vakker vårdag – eller tidlig morgen – for akkurat tjue år siden. Den het After Dark og eksisterer ikke mer. Norske Ingar Dragset og danske Michael Elmgreen utgjør kunstnerduoen som siden gjennombruddet i 1997 har reist verden rundt med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X