Lær å riste det moren din ga deg før fredagens Fette Najs!

Raggabalder har holdt norske klubber varme med sitt Fette Najs-konsept i en årrekke, men til tross for at Jan Steigen og Natt&Dags "egen " Jørgen "Joddski" Nordeng sprer det glade dancehall-budskapet med like stor ståpå-vilje som to ivrige mormonerbrødre, har gutta enda igjen å virkelig presentere et av sjangerens viktigste elementer: dansing. På Jamaica er dancehalls nemlig fylt til randen av folk som faktisk danser, og det fins ikke tall på hvor mange av de største hitsene fra øya som er tilegnet spesifikke danser. Danserne opererer i crews, og folk som Bogle er for nasjonalhelter å regne. I Europa har […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.