Kyrstallkulefoto: Bildeserie fra lanseringsfesten i kveld

Med mindre du bodd under en stein de siste to, tre dagene, har du sikkert fått med deg at NATT&DAG inviterer til lanseringsfest i kveld.  Og med Store P, Dripping og Shy for Shore på programmet, er det vanskelig å se for seg at ikke det blir ualminnelig mye moro for penga (gratis!). I tilfelle noen likevel skulle være i tvil om dette er verdt å få med seg, har vi strukket oss ekstra langt denne gangen: Vi ba utelivsfotografene våre legge linsa mot krystallkula og skyte en serie av kvelden som kommer. Resultatet er mildt sagt lovende. Vær så […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X