Kattas Parlament: – Krim-halvøya, kruttønne, konsekvenser

Hva skjedde 'a, Russland? Ene dagen var landet vertskap for et dritdøllt OL, den neste er de i full krigsmodus mot Ukraina. Det russiske føderasjonsrådet har gitt Vladimir Putin (av alle folk!) alle fullmakter til å bruke militære styrker for å forsvare etniske russeres interesser i Ukraina, russiske styrker står inne på Krim-halvøya og det russiske flagget blir heist i byer over hele Øst-Ukraina. Det er snakk om en ny kald krig, den mest kritiske konfrontasjonen mellom Russland og vesten siden muren falt og folk virker vel generelt litt sjokkert over hvor kjapt og greit det hele ble iverksatt. Faksimile: […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X