Striptease-opplevelsen uten moralske skrupler

Åpner for at selv Ottar-medlemmer kan gå på strippeklubb.

b
a

Landets strippeklubber har alltid vært etterlengtede krypin for alt fra partyglade kjendiser til triste einstøinger, men det er fortsatt mange som sliter med de moralske kvalene som følger med den stadig like omstridte underholdningsformen. Heldigvis kan problemstillingen nå snart vise seg å være en saga blott. Den britiske robotkunstneren Giles Walker har nemlig brukt sine 20 år innenfor feltet (altså roboter, ikke stripping..) til å lage et par mekaniske dansere som hverken kan anklages for å bli utnyttet av slemme bakmenn eller være offer for mannlig fornedring.

Bortsett fra at de ikke er i nærheten av å utkonkurrere den tsjekkiske MILF-en på Blaze, er det likevel prislappen på Walkers  robotstrippere som avskrekker oss mest. 40.000 dollar får jo nemlig en to minutter lang lapdance på 500 kroner til å høres ut som et røverkjøp!