Hvor var du da resten av verden ikke møtte opp på The White Man March?

Mulighetene er store for at du hverken visste at verdens hvite menn er under angrep, eller at helgen som gikk markerte startskuddet for «The White Man March» – et viralt tiltak satt i gang for å sette fokus på det utbredte folkemordet av hvite mennesker. Initiativtaker Kyle Hunt fra Massachussetts i USA mener nemlig det er på tide at hvite menn kjemper både for rettighetene sine og mot mangfoldet som sprer seg i det moderne samfunnet:

– Jeg ønsker velkommen støtte fra alle folkeslag. Dette er en ærverdig kamp for borgerrettigheter, noe hvite menn ikke har i dag.

Desverre for Kyle og hans likesinnede ser det ut til at helgens arrangement kom for sent, da det man hadde håpet skulle bli en verdensomspennende protestmarsj – i stedet resulterte i et magert oppmøte fra et titals mennesker i Alabama, og ikke minst en Twitter-eksplosjon under hashtagen #whitemanmarchprotestsigns.

twitter

X