Helgens utelivsanbefalinger!

  Torsdag Vilmarksmessen, Messeveien 8, Lillestrøm, 10.30. 150,- Messa går i år over hele fire dager, fra torsdag til fredag. Det hele kickstarter på torsdag 10.30 med punktet ”barn og hund” i programmet. Ellers fristes det med blant annet: jegerpub, gevirmåling, raseparade (!) og fiskesimulator. Det er med andre ord duket for langhelg i Lillestrøm. Rulefinns FINNITUS m/gjester, Dattera til Hagen, 21.00. Gratis FINNITUS er Rulefinns musikalske fristed i Oslo. Her synger Sylvester i kor med Bob Sinclar, Kenny G spiller introen til den 15 minutter lange Boney M-editen og Modern Talking står for et rapvers på en av gospellåtene […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.