Helgens utelivsanbefalinger!

  Torsdag Vilmarksmessen, Messeveien 8, Lillestrøm, 10.30. 150,- Messa går i år over hele fire dager, fra torsdag til fredag. Det hele kickstarter på torsdag 10.30 med punktet ”barn og hund” i programmet. Ellers fristes det med blant annet: jegerpub, gevirmåling, raseparade (!) og fiskesimulator. Det er med andre ord duket for langhelg i Lillestrøm. Rulefinns FINNITUS m/gjester, Dattera til Hagen, 21.00. Gratis FINNITUS er Rulefinns musikalske fristed i Oslo. Her synger Sylvester i kor med Bob Sinclar, Kenny G spiller introen til den 15 minutter lange Boney M-editen og Modern Talking står for et rapvers på en av gospellåtene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X