Fysen på å se Game of Thrones før alle andre?

NATT&DAGs bergensredaksjon disponerer ti gjesteplasser til HBO Nordic sin sesongpremiere på Ole Bull Scene søndag 6. april, klokka 20:00. Med andre ord: Game of Thrones på kino! Ikke bare det: Resten av verden må vente et døgn til. Fysen? Send en mail til bergen@nattogdag.no Vi trekker fem heldige vinnere som alle får to billetter hver (ta med en venn-prinsippet). Ja, og en annen ting: Frode Helmich Pedersen har skrevet den eneste teksten du trenger å lese om GoT her.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X