Frank Ocean og The Clash gir slipp på reglene

Det er kanskje et lite aber involvert når de gamle punkheltene Mick Jones og Paul Simonon "gjenoppliver" The Clash for sneakergiganten Converse og deres "Three Artists, One Song"-serie, men vi er villige til å se forbi innblandingen fra "the Man" når resultatet er dette ganske så hyggelige samarbeidet med Diplo og Frank Ocean. - Jeg vet ikke hvordan vi kunne forvente at en Clash/Frank Ocean/Diplo-låt ville bli, men dette høres ut som akkurat det. Den har bare alle mulige vibes i seg. Vi hadde virkelig ingen regler, forteller Diplo om prosjektet i et intervju med Billboard.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X