Her er USAs første TV-reklame for marijuana

Cannabisrøyking er ikke forbeholdt høyrepolitikere og andre lugubre typer, stoffet har også flere bruksområder i legevitenskapen. Marijuana brukes blant annet til smertelindring, for å øke appetitten til pasienter på cellegiftbehandling og i behandlingen av MS. Lovene mot marijuana har blant annet med med begrunnelsen blitt myket opp flere steder i verden de siste årene. I USA har nå 17 stater i større eller mindre grad avkriminalisert stoffet. Hittil har likevel amerikanske TV-selskaper vært avholdne med å sende reklamer som promoterer cannabis-bruk. Inntil nå. Mandag kveld ble denne reklamen sendt på amerikansk tv: Reklamen er betalt av nettsiden MarijuanaDoctors.com, som setter pasienter med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X