Det kommer bare til å finnes ett eksemplar av Wu-Tang Clans nye album

Wu Tang Clan slipper albumet A Better Tomorrow i juli, men til Forbes avslører klanen den (inntil nå) hemmelige planen om å slippe et album til. Dobbeltalbumet Once Upon a Time in Shaolin har blitt spilt inn i skjul siden slutten av 2000-tallet og skal trykkes opp i ett – ETT – enslig eksemplar. Prislappen vil bli i millionklassen, ifølge Wu-Tang selv. – Vi skal presentere et kunstverk på en måte ingen har gjort før i moderne musikkhistorie Den marokkanske kunstneren Yahya, som har gjort jobber for kongehus og andre rikfolk verden over, brukte over tre måneder på coveret, eller beholderen om du vil (se […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.