Årets første russebusslåt er her allerede!

Herrejesus, det er ikke påske en gang, og allerede er årets første russebusslåt et faktum. Den heldige bussen er FULL PUPP 2014. De beskriver seg selv som "7 eventyrlystne, beinharde jenter frå Vest-Telemark VGS som er klare for å ta russetida 2014 med storm.". Det de neppe ventet, var å få det Oslo-baserte houselabelet Full Pupp med på laget. Men det har de altså, gjennom Magnus Internationals låt "FULL PUPP 2014 OFFICAL RUSSE BUSS SONG". - Etter å ha forsøkt å tagge full pupp angående den siste sampleren vår, så endte jeg ved et uhell opp med å tagge russebussen. Etter […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X