24 timer med: Eva Pfitzenmayer

Eva Pfitzenmaier er programsjef i Borealis, som går av stabelen 19. mars. Utenom festivalorganiseringen jobber vokalisten og musikeren fra Tyskland med soloprosjektet By The Waterhole, og er en del av scenekunstkompaniet Lang Sang Produskjoner og bandet Krachmacher. 10.00. Dagen begynner med frokost på Litteraturhuset: omelett, surdeigsbrød og en kopp Earl Grey, helst i godt selskap. Etter frokost er det rett ut døren og inn den neste, til Lydgalleriet for å se (og høre på) den aktuelle utstillingen. Så tar jeg en titt rundt hjørnet for å se hva nytt de har fått inn på Made in Bergen i Skostredet – der […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X