Uhørt: Sørafrikansk dansemusikk i ADHD-tempo

Har du vært litt for mye ute på byen (eller studert sosialantropologi) de seneste to-tre årene er trolig ikke "Shangaan"-navnet så uhørt for akkurat deg, men for de aller fleste er nok denne hyperaktive lo-fi-utgaven av sørafrikansk musikk en ny greie. Det var samleplaten Shangaan Electro - New Wave Dance Music From South Africa, utgitt på Honest Jon's i 2010, som introduserte Shangaan-musikken til verden. Kjennetegnet for de tolv låtene på plata er intense MIDI- og marimbarytmer og høyfrekvente vokalinjer som kjører avgårde i et tempo et sted mellom 170 og 190 BPM. Senere ble samtlige låter remixet av produsenter som Oni […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.