Philip Seymour Hoffmans korteste og mest undervurderte rolle

Birollemester, Oscar-vinner, fedme fatale, notorisk undervurdert, Berghain-stamkunde, rødsprengt og rødglødende. PSH skal etter sigende ha tatt veien fra resepbelagte piller videre til heroin, og den 46 år gamle skuespilleren ble i går funnet død i sin egen leilighet på Manhattan - tilsynelatende med en sprøyte i armen. Siden han tidligere var anerkjent som en underkjent skuespiller som gjorde motspillerne gode - før han etterhvert tok steget opp til sin selvsagte anerkjennelse som hovedrolleinnnehaver  - er det i mylderet av lister, minneord og kronikker, passende å trekke frem de mest undervurderte rollene. Tronende på topp - alene, kort, majestetisk - er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.