Odd Future nektes inngang til New Zealand

Moraliserende politikere og myndigheter retter som kjent alltid skylden mot artister hver gang negative ting skjer, og denne uka er det gutta (og jenta) i Odd Future som har fått merke den dømmende pekefingeren fra "The Man" - representert av immigrasjonsmyndighetene i New Zealand. Kollektivet som var booket inn til å spille under helgens Rapture Festival i Auckland, har nemlig blitt nektet innreise til landet på grunnlag av å være en "trussel mot offentligheten". "Immigrasjonsloven fra 2009 slår fast at innreisetiltatelse kan nektes hvis det er grunn til å tro at det er, eller er sjanser for, en trussel eller […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X